skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Los Tréboles & Massada

28 augustus, 2022 - 14:00 - 17:00

Het alweer laatste Prinsentuinconcert van dit seizoen sluiten we swingend af. Dansend met je voetjes in het gras op de heerlijke muziek van Los Tréboles en Massada

Los Tréboles

Iets wat je nog nooit gezien hebt, de eerste cumbiaband gevestigd op 52 graden noorderbreedte. Een enthousiaste groep van de opleiding artiest muziek op D-Drive. Cumbia is een erg vrolijke en dansbare muziekstijl die nog niet eerder in Friesland is ontstaan. Door de dansbaarheid is Cumbia ook heel geschikt om te combineren met stijlen als surf! Cumbia pakt je en laat je niet meer los. Los Tréboles betekent de klavertjes. Een klavertje vier staat voor geluk en gelukkig zijn wij.

Massada

Massada heeft een bijzondere plaats in de Nederlandse muziekwereld. Oprichter Johnny Manuhutu legde in de 70er jaren de basis van de band die grotendeels uit Molukse muzikanten bestaat. Massada is voor een belangrijk deel bepalend geweest voor de introductie van een geheel nieuwe sound in Nederland Massada was pionier/ trendsetter en grossier op het gebied van gebruik van uitgebreide percussie instrumentarium binnen een band of groepsgebeuren en hun muziekstijl veel navolging verkrijgt van bands binnen Nederland. Percussionist Nippy Noya maakte o.a. deel uit van de befaamde percussionisten line-up die in de loop der jaren door Massada naar voren zijn gebracht. Door hun spectaculaire optredens oa op Pinkpop en de lovende kritieken in delen van Europa en Azië (oa. Int. Java Jazz festival) maakte de band hun live reputatie waar. De muziek wordt door de groep zelf als Latin Rock / Percussion Rock betiteld. Massada speelt uitsluitend eigen composities:

Gegevens

Datum:
28 augustus, 2022
Tijd:
14:00 - 17:00
Back To Top