skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fistful of Dirt & Boaz

25 juli, 2021 - 14:00 - 17:00

14.00u – Boaz
Boaz is op jonge leeftijd begonnen met het spelen van blues, country en soul. Met zijn rauwe stem en eigen geluid heeft hij al op menig podia gespeeld. Zo veroverde hij in 2020 de harten van de jury in het programma We Want More en die van vele muziekliefhebbers. Deze zondag speelt hij bij ons een combinatie van covers en eigen werk.

15:45 – Fistful of Dirt
In Fistful of Dirt komt alles samen. Vijf vuisten vol podiumervaring en een smerig gevoel voor rock & blues. Een optreden van ‘Fistful of Dirt’ is een ongekende ervaring. Hun authentieke, zompig, zuigende vette blues en soul interpretatie is uitzonderlijk. Geen geijkte playlists, maar muzikale pareltjes die smaken naar meer. Zo wordt er geput uit het repertoire van bijvoorbeeld The Allman Brothers Band,
Beth Hart, Blackberry smoke, Keb Mo, Marcus King-Warren Haynes, Grateful Dead, en eigen werk. Trefzeker, eigenwijs, rebels en door de wol geverfd doet Fistful of Dirt geen concessies maar belooft het een onvergetelijk optreden.

We zijn ontzettend blij dat we, in goed overleg, weer mooie muzikale zondagen kunnen organiseren! Uiteraard kunnen we dit alleen op een veilige manier doen door ons met z’n allen aan de op dat moment geldende maatregelen te houden. We werken niet met coronatoegangsbewijzen maar wel met de 1,5 meter afstand en vaste zitplaatsen. Het is dan ook een zittende concertmiddag. Dit maakt ook dat er een maximum is aan het aantal mensen dat toegelaten kan worden. We doen dit door middel van een in en uitgang, waar we je ook vragen om de handen te desinfecteren en waar we een gezondheidscheck doen. Zodra alle zitplaatsen bezet zijn geldt dat wanneer 1 iemand vertrekt ook 1 iemand weer naar binnen kan. Indien in de tussentijd iets verandert aan bovenstaande houden we je uiteraard op de hoogte. Kom dus vooral naar de Prinsentuinconcerten, maar help ons door je aan bovenstaande te houden. We hopen je snel te zien!

Gegevens

Datum:
25 juli, 2021
Tijd:
14:00 - 17:00

Locatie

Prinsentuin
Prinsentuin
Leeuwarden, 8911 DE
+ Google Maps
Back To Top