skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Blues & Roots

4 augustus, 2019 - 14:00 - 18:00

Niemand minder dan local heroes Jack Bottleneck Baker and Ford brengen blues & roots naar de zesde Prinsentuinconcert zondag!

14.00u – Baker & Ford
Tachtig jaar oude muziek is echt nog niet dood. Baker & Ford blazen het een fantastisch nieuw leven in. Dit is virtuoze vuige deltablues van het beste soort. Je zou je bijna wanen in de Mississippi Delta, daar waar het allemaal begon.

15.30u – Jack Bottleneck
Rauw en authentiek. Jack Bottleneck geeft aan deze woorden een volledig eigen invulling met z’n eigenzinnige mix van Blues, Bluegrass, Country, en Americana. Met een veelzijdige repertoire, z’n rauwe markante stem en zingend van uit z’n tenen, slaagt Jack er telkens weer in het publiek te prikkelen, te verwonderen en te charmeren.

Jack leeft de blues. De nummers die Jack Bottleneck ten gehore brengt zeggen veel over z’n leven en je proeft aan alles af dat hij de muziek leeft die hij speelt. Jack liep namelijk niet de weg van de massa, maar zijn eigen weg inclusief zonden en dwalingen en zinnen als ”Sometimes I ramble, I get drunk, I gamble, ain’t nobody’s business if I do” klinken uit Bottlenecks mond dan ook zeer gemeend.”

Gegevens

Datum:
4 augustus, 2019
Tijd:
14:00 - 18:00

Locatie

Prinsentuin
Prinsentuin
Leeuwarden, 8911 DE
+ Google Maps
Back To Top