skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Amonia Caramel & Harlem Lake

31 juli, 2022 - 14:00 - 17:00

Deze week een heerlijke blues & roots zondag met Amonia Caramel & Harlem Lake

Amonia Caramel

Singer songwriter duo Amonia Caramel is twee jaar geleden opgericht als passieproject van oud-klasgenoten Sarah Dekker en Cath Harryvan. Inmiddels heeft Amonia Caramel een herkenbare sound ontwikkeld die het beste omschreven kan worden als ‘dagboek muziek’: in een handomdraai verwerken ze passages uit hun dagboeken in meerstemmige persoonlijke pop liedjes. Met twee gitaren en hun zang hopen ze je mee te nemen in hun gedachten en zo in hun dagboek. Droom weg bij deze meerstemmige dagboekpop.

Harlem Lake

Swampy southern rock maar dan gewoon uit de delta van de haarlemmermeerpolder: Harlem Lake brengt americana naar Nederland zoals nog niet eerder gehoord.

Op hun debuutplaat ‘A Fool’s Paradise vol. 1’ hoor je enkele odes aan de blues, maar vooral prachtig vormgegeven nummers met invloeden uit Americana, rock en soul. De bedachtzame arrangementen van Dave sluiten nauw aan op de teksten van Janne, die
bekend staat om haar poëtische metaforen en krachtige stemgeluid. Sonny Ray maakt het af met emotie die diep van binnen komt. Ze vertellen de aloude verhalen over liefde, verlies en verlangen door een schaamteloze schets van hun binnenwereld te delen.

Gegevens

Datum:
31 juli, 2022
Tijd:
14:00 - 17:00
Back To Top